SYMPATHISANT WORDEN

De belevingstentoonstelling Altijd op weg laat u de rijke, tijdloze spiritualiteit van de Zusters van Sint-Jozef en hun loyale bijdrage aan de maatschappij op het vlak van onderwijs, ziekenzorg en parochiaal werk ontdekken. Maar misschien hebt u als oud-student, oud-werknemer, kennis, vriend of familielid in het verleden al mogen kennismaken met de hartelijkheid van de zusters? Dan krijgt deze tentoonstelling voor u ongetwijfeld een bijzondere betekenis en verwelkomen we u graag als sympathisant.

De inrichting, organisatie en coördinatie van Altijd op weg vergde – en vergt nog steeds – heel wat werk. We zijn dan ook blij met elke vrijwillige bijdrage om deze belevingstentoonstelling te kunnen blijven aanbieden. Wordt u sympathisant van ons project? Dan gebruiken we het bedrag dat u overmaakt integraal voor deze tentoonstelling en alle activiteiten en initiatieven errond. U krijgt ook jaarlijks een uitnodiging voor een activiteit.

Interesse? Via de contactpagina kunt u zich aanmelden als sympathisant en meer informatie vragen.

SPONSOR WORDEN

De belevingstentoonstelling Altijd op weg is op zoek naar organisaties en bedrijven die ons project een warm hart toedragen. Met de financiële ondersteuning van sponsors kunnen wij deze tijdloze tentoonstelling blijven aanbieden aan het publiek, samen met allerlei activiteiten en initiatieven.

Wordt u sponsor? Dan ontvangt u in ruil voor uw bijdrage:

Interesse? Via de contactpagina kunt u zich aanmelden als sponsor en meer informatie vragen.